Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord hoopt op Eidur Gudjohnsen

Feyenoord hoopte met het vertrek van Karim el Ahmadi ruimte te maken van een nieuwe aanvaller, maar de Rotterdammers hebben nog maar een paar dagen om een nieuwe spits te halen. Vrijdag werd de naam van Lasse Nilsson genoemd en zaterdagmorgen schrijft De Telegraaf dat ook Eidur Gudjohnson op het lijstje staat.

“Feyenoord wil Gudjohnsen overnemen”, bevestigt de zaakwaarnemer van de IJslander, Jerry de Koning. De 32-jarige Gudjohnson staat niet alleen in de belangstelling van Feyenoord, ook Ajax zou interesse hebben. De IJslander liet onlangs weten interesse te hebben om de opvolger van Luis Suárez te worden bij Ajax.

De oud-speler van onder meer Bolton Wanderers, Chelsea, Barcelona, AS Monaco en Tottenham Hotspur was in het verleden al eens op de Nederlandse velden te bewonderen. In het shirt van PSV speelde hij ooit dertien duels in Nederland. Het is niet bekend of Gudjohnson zelf ook open staat voor een vertrek naar Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.