Voetbal4u.com

Hoofdnieuws El Hamdaoui richt zich volledig op Ajax

Mounir El Hamdaoui heeft een rumoerige tijd achter de rug bij Ajax met veel kritiek. De Marokkaan wil zich echter richten op de komende wedstrijden van de Amsterdammers en wil het verleden achter zich laten.

“Het is lekker om terug te zijn”, zei de 26-jarige Rotterdammer, die afgelopen zondag tegen NAC Breda zijn rentree maakte. Nu Luis Suárez vertrokken is naar Liverpool, weet El Hamdaoui dat hij moet opstaan. “Nu Luis Suárez weg is, moet ik proberen belangrijk te zijn voor Ajax.”

“Er is geen speler die graag op de bank zit en ik wil ook spelen. Of ik vrijdag tegen De Graafschap start? Wie weet”, aldus El Hamdaoui, die niet meer kwaad is op trainer Frank de Boer. “Ik heb een gesprek gehad met de trainer en kijk niet meer naar het verleden. Alles is besproken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML