Voetbal4u.com

Eredivisie Bas Dost total loss na afketsen transfer

Bas Dost (21) is total loss. De spits van Heerenveen heeft definitief niet zijn droomtransfer naar Ajax kunnen maken. Nadat hij de arbitragezaak tegen de Friezen had verloren, liepen de onderhandelingen tussen Ajax en Heerenveen – ondanks een bemiddelingspoging van zaakwaarnemer Rob Jansen – om 23.15 uur vast.

Ajax was volgens De Telegraaf wel bereid ver te gaan, maar tot grote woede en teleurstelling van Dost hield Heerenveen voet bij stuk. De keuring die de aanvaller al in Amsterdam onderging, was voor niks.One Comment

  1. Sneeuwman

    02/01/2011 at 07:57

    Ajax loopt steeds weer onrust te zaaien bij andere clubs, zelf willen ze altijd de hoofdprijs ontvangen en dan voor een appel en een ei, de beste spelers bij andere eredivisie clubs weg halen, om die later weer voor dik geld te kunnen verkopen. Sportief kunnen ze niet genoeg geld verdienen dus doen ze het maar met handel in spelers. Lukt het niet dan heb je tenminste weer onrust gezaaid bij eventuele concurenten. Walgelijk. Eigen spelers houden ze aan hun contract, terwijl ze zelf geen respect hebben voor contracten van andere clubs.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.