Voetbal4u.com

Eredivisie Tomasson blij met komt Larsen

Feyenoord versterkte zich maandag met Søren Larsen en dat is volgens Jon Dahl Tomasson een goede zet. De Feyenoorder, die al lange tijd geblesseerd is, ziet in zijn landgenoot de doelpuntenmaker die zijn club zoekt.

“Met Larsen heeft Feyenoord een goede spits in huis gehaald”, zegt Tomasson in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Hij heeft een prima linkerbeen, kan goed koppen. Hij is een echte spits die goed is in het vijandelijke zestienmetergebied. Het klopt dat trainer Been om mijn mening heeft gevraagd en ik heb verteld dat hij een versterking voor Feyenoord zal zijn.”

Ik heb Søren zelf ook aan de lijn gehad, hij kijkt er naar uit om in de Kuip te spelen”, vervolgt Tomasson zijn verhaal. “Ik denk dat de club en Søren een prima beslissing hebben genomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.