Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Afellay maakt eerste voor FC Barcelona

Ibrahim Afellay heeft zijn eerste treffer voor zijn nieuwe club Barcelona gemaakt. De voormalige middenvelder van PSV bracht in de bekerreturn bij Almeria de derde en laatste treffer van zijn ploeg op zijn naam (0-3). Hij scoorde in de 67ste minuut.

Barcelona had het eerste duel in de halve finales van de Spaanse beker al met 5-0 gewonnen. Door die ruime marge begonnen en bleven heel wat basisspelers van de Spaanse kampioen op de bank. Onder hen Lionel Messi, Xavi, David Villa, Pedro en Eric Abidal. Gerard Piqué mocht nog wel invallen, na de rust voor Sergio Busquets.

Afellay maakte de wedstrijd als basisspeler helemaal vol. Barcelona speelt in de finale tegen de winnaar van het tweeluik tussen Real Madrid en titelhouder Sevilla. Die return is vanavond laat in San Bernabeu. Real Madrid won het eerste duel met 1-0.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.