Voetbal4u.com

Einde seizoen voor Bruno Silva

Trainer Frank de Boer kan tot het eind van het seizoen niet meer beschikken over verdediger Bruno Silva. Bij e Uruguayaanse rechtervleugelverdediger schoot meerdere malen zijn schouder uit de kom, waardoor Ajax besloot om hem te laten opereren.

Op de clubsite laat Ajax weten dat Silva met succes is geopereerd, maar dat hij een herstel van vier tot vijf maanden tegemoet ziet. De oud-speler van FC Groningen raakte tijdens het trainingskamp in Belek in Turkije geblesseerd aan zijn schouder.

De blessure is geen groot verlies voor Ajax. De rechtsback speelde sinds zijn komst twintig duels in anderhalf seizoen, en kwam vorig jaar helemaal niet in actie. Dit seizoen speelde hij nog geen duel. Normaliter zijn Gregory van der Wiel en Daley Blind de vaste backsLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *