Voetbal4u.com

Eredivisie Tottenham meldde zich voor Dembele

Tottenham Hotspur probeerde tegen het sluiten van de transfermarkt nog een aanvaller op te halen bij Fulham. De club van Rafael van der Vaart probeerde Moussa Dembélé te kopen, maar werd zonder speler weer weggestuurd.

Fulham wilde Dembélé, afgelopen zomer voor zo’n zes miljoen euro overgenomen van AZ, niet verkopen, meldt The People. De Belgische aanvaller was voor The Spurs niet de eerste keus. Dembélé kwam in beeld nadat pogingen Giuseppe Rossi op te halen bij Villarreal op niets uitliepen. Tottenham was op zoek naar een vervanger van de op huurbasis vertrokken Robbie Keane.

De 23-jarige international, in het verleden actief voor Germinal Beerschot Antwerpen, Willem II en AZ, speelde tot nu toe vijftien competitieduels voor Fulham. In die duels kwam Dembélé twee keer tot scoren en leverde hij twee assists. In de verschillende nationale bekertoernooien in Engeland scoorde de tweebenige voetballer drie keer in vier duels.  Laat een reactie achter

Your email address will not be published.