Voetbal4u.com

Italië Napoli wil transfer Matavz deze week afronden

Een delegatie van Napoli meldt zich deze week in Groningen om de transfer van Tim Matavz te beklinken, zo meldt RTV Noord. De Italianen zijn zeer gecharmeerd van de Sloveense spits en willen snel zaken doen.

Groningen en Napoli hebben al meerdere gesprekken achter de rug. Een week geleden was een delegatie van Groningen naar Italië afgereist om te praten over een mogelijke overstap van Matavz. Toen kwamen beide partijen er nog niet uit, maar naar verwachting zal de kogel deze week alsnog door de kerk gaan. Matavz verhuist dan in de zomer naar Napoli.

Matavz verkeert dit seizoen in topvorm. De 22-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al vijftien doelpunten in 22 competitieduels. Naar verluidt wenst FC Groningen ongeveer zeven miljoen euro te ontvangen voor Matavz, wiens contract nog loopt tot medio 2013.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.