Voetbal4u.com

Eredivisie Ronald de Boer gaat in gesprek met Ajax

Ronald de Boer gaat binnenkort om de tafel met de directie van Ajax. De voormalig profvoetballer en broer van hoofdtrainer Frank de Boer wil graag weten welke functie hij gaat vervullen bij de hoofdstedelingen. “Binnenkort kom ik naar Nederland en gaan we om tafel”, zegt de veertigjarige De Boer tegenover De Telegraaf.

“Dan zullen we dat doornemen en ook kijken wat Frank ervan vindt. Hij gaat erover”, aldus de oud-middenvelder. “Ik wil graag de cursus Oefenmeester 1 doen en daarnaast assistent zijn bij de A1, B1 of C1.” Hoofdtrainer van de A1 zal De Boer niet worden. “Dat las ik ook, maar dan ben ik verkeerd geciteerd.”

“Het ligt in de lijn der verwachting dat Dennis (Bergkamp, red.) doorschuift naar het eerste”, vervolgt hij. “Althans, dat was Franks insteek twee maanden geleden. Bij het eerste komt waarschijnlijk een plekje vrij, omdat Danny Blind ‘naar boven’ gaat. Het is het idee van Frank dat Danny de nieuwe technisch manager wordt. Of dat allemaal zo loopt, is afwachten. Maar zo zie ik het gebeuren.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.