Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid gaat 63 miljoen beiden op Fabregas’

Ook Real Madrid gaat zich roeren in de strijd om Francesc Fàbregas. De Spaanse topclub zou zich volgens The Sun gemeld hebben bij Arsenal en in de zomer een bod uitbrengen van liefst 63 miljoen euro. Daarnaast is de ploeg uit Madrid bereidt om Karim Benzema of aanvallende middenvelder Sergio Canales af te staan.

Arsenal-trainer Arsène Wenger ziet steeds meer clubs zich melden voor de Spaanse middenvelder. FC Barcelona heeft al lange tijd belangstelling, maar enkele weken geleden doken ook berichten in de media op dat Chelsea een serieuze kandidaat zou zijn.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Fàbregas vertrekt naar Madrid. De Catalaanse voetballer is een groot liefhebber van Barcelona en lijkt niet voor de concurrent te willen spelen. Bij Madrid hopen ze echter dat ze Arsenal kunnen verleiden met een miljoenenbedrag en een grote jeugdige speler. Benzema is 23 jaar oud en Canales slechts negentien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.