Voetbal4u.com

Eredivisie Leugens Van den Boog over contract De Boer

Mensen binnen Ajax hebben via De Telegraaf laten weten dat Ajax’ algemeen directeur Rik van den Boog bekend staat om zijn leugens. De algemeen directeur zou leugens verteld hebben over de aanstelling van Frank de Boer. De personen, waarvan de namen niet bekend zijn, noemen zijn leugens een patroon uit het failliete TEG.

Van den Boog zou tijdens de ledenraadvergadering hebben aangegeven dat hij informatie heeft ingewonnen bij Bert van Marwijk, Guus Hiddink, Piet Keizer en Theo van Duivenbode over De Boer. Deze personen ontkennen dit verhaal.

Zo was er ook gesproken dat Van den Boog een contract voor 3,5 jaar klaar had liggen voor de trainer en dat er na anderhalf jaar gekeken zou worden hoe het gaat. Aan de ledenraad werd deze versie anders gebracht, want De Boer en Ajax zouden de weg in zijn lopende contract tot medio 2014 middels een afkoopsom kunnen afbreken.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.