Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez eist ook bij Liverpool de vrije trappen op’

AD Sportwereld kiest vanaf vandaag elk weekeinde een ‘vergeten’ wedstrijdmoment dat niet allesbepalend was, maar wel alleszeggend.

Luis Suarez had genoeg gezien, zaterdag diep in de tweede helft van de thuiswedstrijd tegen Wigan. Twee keer al was hij neergesabeld dichtbij de zestien-meter van de tegenstander. Twee keer verknoeide een ploeggenoot de vrije trap.

Eerst zag Suarez Aurelio huizenhoog overschieten. Daarna produceerde Maxi Rodriguez een mispeer. En toen, na 76 minuten, ging de nieuwe spits van Liverpool voor de derde keer neer op een aantrekkelijke afstand van het doel.

Meteen stak Suarez zijn vinger op. Druk gebarend. De vuurspuwende blik die we in Nederland zo goed van hem kennen. ‘Hier die bal, nou zal ík het eens laten zien.’  Wat volgde was zijn gekende korte aanloop. Een gekruld schot. Met veel gevoel en snelheid over het muurtje richting eerste paal. Achter het doel sprongen al mensen op om te juichen, maar de bal suisde als een raket op de lat.   

Uiteindelijk bleef Liverpool op 1-1 steken. Het eerste puntenverlies na vier opeenvolgende zeges. Maar in zijn eerste wedstrijd in de basis won Luis Suarez zelf wel meteen iets: het vertrouwen van zijn ploeggenoten in hem als nieuwe vrijetrapspecialist.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention ‘Luis Suarez eist ook bij Liverpool de vrije trappen op’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.