Voetbal4u.com

Champions League Gatusso: ‘Ik verloor mijn verstand’

Gennaro Gattuso is mogelijk niet alleen voor het terugduel met Tottenham Hotspur in de Champions League geschorst. De kans is groot dat de UEFA na het kopstootje van de Italiaanse middenvelder een schorsing voor meer wedstrijd uit zal delen. De aanvoerder van AC Milan steekt hand na afloop wel in eigen boezem.

“Ik verloor mijn verstand”, doelt Gattuso op het feit dat hij Tottenham-assistent Joe Jordan in de nek greep en na de wedstrijd diezelfde Jordan een kopstoot gaf. “Jordan daagde mij in de tweede helft uit, ik raakte geïrriteerd door wat hij allemaal tegen mij zei. Wat hij zei: daar wil ik niets over kwijt. Maar dat rechtvaardigt niet mijn reactie. Ik had dit niet moeten doen.”

De consequenties zal Gattuso aanvaren. “Nogmaals: ik had mij tegen een oude man als Jordan nooit zo moeten gedragen”, vervolgt de 33-jarige international. “Ik wil mijn verontschuldigingen daarom aanbieden. Ik kan nu alleen maar afwachten of ik geschorst zal worden.”

Tottenham ging overigens wel met de zege aan de haal. Na een doelpuntloze eerste helft leek ook de tweede helft geen treffers op te leveren. Peter Crouch rondde echter tien minuten voor tijd een counter af. Woensdag 9 maart volgt de return in Londen, op White Hart Lane, zonder Gattuso.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.