Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez is een bescheiden aankoop voor Liverpool’

Vrijwel de gehele tweede helft liep hij warm langs de zijlijn, maar tot een invalbeurt kwam het uiteindelijk niet voor Luis Suarez (foto). De Zuid-Amerikaan, die enkele dagen eerder nog zijn eerste invalbeurt opluisterde met een treffer tegen Stoke City, mocht nu vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn nieuwe ploeg Liverpool in Londen met 0-1 de topper van Chelsea won.

Coach Kenny Dalglish toonde zich na afloop vooral verheugd over de vierde overwinning op rij van zijn ploeg. Het niet spelen van Luis Suarez vond hij van ondergeschikt belang. ‘We hebben twee geweldige spelers gecontracteerd: Luis Suarez en Andy Carroll. We kijken uit naar het moment dat zij samen mogen spelen. Toch hebben ze concurrentie. De manier waarop het team vandaag stond was namelijk erg goed. Ik denk dat de spelers genieten van het spel. Ik probeer geen genius te zijn of moeilijke tactieken toe te passen’, reageerde Dalglish.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.