Voetbal4u.com

Feyenoord sluit snelle komst Van Geel niet uit

Martin van Geel liet zich eerder deze week negatief uit over een snel vertrek naar Feyenoord, maar de Rotterdammers sluiten zijn komst dit seizoen niet uit. De club is in gesprek met Roda JC over zijn komst.

Sinds het op non-actief stellen van Leo Beenhakker wordt de algemeen directeur van Roda JC gezien als zijn opvolger, die zo snel mogelijk moet komen. De Limburgse club wil echter een afkoopsom en daar wil Feyenoord niet aan voldoen, meldt Voetbal International. De club is wel bereid om een vergoeding te betalen als Van Geel per 1 april of 1 mei in dienst treedt in de Kuip.

Roda JC kijkt inmiddels ook rond naar een nieuwe technisch directeur. De club uit Kerkrade oriënteert zich op de markt. “Maar daar blijft het ook bij, het is niet mogelijk al in actie te komen. Dat zou niet netjes zijn naar eventuele opvolgers, maar ook niet naar Martin. Mocht het niets worden met Feyenoord, dan blijft hij nog zeker anderhalf jaar hier, iets wat wij graag zouden hebben natuurlijk”, zegt Peter Janssen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Roda JC.

Van Geel vertrek bij een akkoord tussen Roda JC en Feyenoord direct naar Rotterdam, waar hij de volledige zeggenschap krijgt op technisch gebied. Bij Roda JC was Van Geel verantwoordelijk voor algemene en technische zaken. Gezien de financiële situatie lijkt dat ook zijn opvolger te wachten te staan. “Martin heeft dat, wel enigszins noodgedwongen, uitstekend gecombineerd. Maar niet alle potentiële kandidaten zullen dat kunnen, daarom moeten we het zorgvuldig afwegen.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *