Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Suarez één van de beste spitsen waar ik tegen speelde’

Anderlecht heeft het verdedigend goed voor elkaar. De Belgische ploeg kreeg in acht wedstrijden op rij al geen tegendoelpunt en donderdagavond hoopt de club dat voort te kunnen zetten tegen Ajax in de Europa League. Anderlecht-verdediger Ondrej Mazuch is in ieder geval blij dat Luis Suárez door Ajax werd verkocht aan Liverpool.
 
De 21-jarige Tsjechische verdediger vond Suárez een lastige tegenstander. “In januari keek ik elke dag op het internet in de hoop dat Suárez vertrokken zou zijn”, vertelde Mazuch aan Het Nieuwsblad. “Het was een opluchting toen hij eindelijk weg was. Ik heb vorig jaar maar een kwartiertje tegen hem gespeeld, want in de heenwedstrijd tegen Ajax was ik er niet bij en in de terugwedstrijd mocht Suárez maar vijftien minuten invallen. Toch was hij één van de beste spitsen waar ik ooit tegen speelde. Samen met Van Nistelrooij en Llorente van Bilbao.”

Vorig jaar speelde Anderlecht thuis met 1-1 gelijk tegen Ajax en won het met 1-3 in Amsterdam. “Ajax zal 200 procent gemotiveerd zijn om revanche te nemen”, vervolgde Mazuch. “Ik ben ervan overtuigd dat wij in ons eigen stadion zeker zullen scoren. Als we dan de nul houden, hebben we een goed resultaat. We moeten hen weghouden uit onze eigen zestien meter en hoog storen. Door hun korte combinaties wordt het erg gevaarlijk als zij ons achteruit gaan duwen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.