Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arsenal wil Stekelenburg en Vertonghen overnemen’

Volgens Goal.com.uk wil Arsenal komende zomer Maarten Stekelenburg en Jan Vertonghen aan haar gelederen toevoegen.

Het zal voor The Gunners geen eenvoudige klus worden, aangezien Manchester United kenbaar heeft gemaakt dat Stekelenburg hoog op de verlanglijst staat als vervanger van routinier Edwin van der Sar. De laatstgenoemde heeft laten weten dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is.

Arsène Wenger is echter ook een bewonderaar van Stekelenburg en is nog steeds op zoek naar een doelman met ervaring. Het contract van de Ajax-doelman verloopt in 2012 en de kans is aanwezig dat Ajax de volgende transferperiode rekening houdt met een verkoop van de keeper. De transferwaarde van de Oranje-international bedraagt vermoedelijk tussen de tien en de twaalf miljoen euro.

Ook Vertonghen wordt gevolgd door Arsenal. Een overstap naar The Gunners zou een hereniging met zijn landgenoot Thomas Vermaelen betekenen. Vertonghen vormde eerder met Vermaelen een centraal verdedigingsduo bij Ajax. Naar verluidt is ook AC Milan echter geïnteresseerd in Vertonghen.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention ‘Arsenal wil Stekelenburg en Vertonghen overnemen’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.