Voetbal4u.com

Ajax neemt afscheid van Luis Suarez

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De eredivisiewedstrijd Ajax – VVV Venlo speelt zondag 20 februari in de Amsterdamse Arena. Half drie wordt er afgetrapt in het duel waarin Ajax de grote favoriet is. Na de winst in de Europa League lijkt het er op dat Ajax zijn vorm weer heeft terug gevonden.

Speciale gast bij het duel is Luis Suarez. Suarez komt zondag speciaal naar de Arena om van de Ajax supporters afscheid te nemen. Suarez vertrok onlangs naar Liverpool en wordt niet door iedereen gemist.

Mazuch, verdediger bij Anderlecht, de club waar Ajax woensdag nog in de Europa League tegen aantrad, haalde opgelucht adem. In Het Nieuwsblad zei Mazuch: “In januari keek ik elke dag op het internet in de hoop dat Suárez vertrokken zou zijn. Het was een opluchting toen hij eindelijk weg was. Ik heb vorig jaar maar een kwartiertje tegen hem gespeeld, want in de heenwedstrijd tegen Ajax was ik er niet bij en in de terugwedstrijd mocht Suárez maar vijftien minuten invallen. Toch was hij één van de beste spitsen waar ik ooit tegen speelde. Samen met Van Nistelrooij en Llorente van Bilbao.”

VVV Venlo bereidt zich zo goed mogelijk voor op het duel tegen Ajax. VVV Venlo-speler Soufiane Dadda vertrekt mogelijk richting het Finse Inter Turku. Het elftal zal daar weinig van merken want de twintigjarige Dadda werd dit seizoen verhuurd aan Fortuna Sittard.

Eind januari werd door Fortuna de huurperiode opgezegd en sindsdien is Dadda eigenlijk overbodig. Dadda heeft nog voor anderhalf jaar een contract bij VVV Venlo en zal binnenkort voor een stage naar Finland vertrekken.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Ajax neemt afscheid van Luis Suarez | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *