Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid houdt oogje op Wayne Rooney’

Real Madrid zal volgens caughtoffside.com komende zomer een poging wagen om Wayne Rooney aan te trekken. José Mourinho, trainer van de Spaanse topclub, wil er graag een extra aanvaller bij en de Engelse spits van Manchester United past naar verluidt in de plannen van de Portugese selectieheer.
 
Real is niet te verlegen om af en toe flink met de geldbuidel te rammelen. De Koninklijke is vermoedelijk van plan om aankomende zomer zeventig miljoen euro op tafel te legen voor Wazza. Karim Benzema zou daarenboven in de deal betrokken worden. De Franse aanvaller heeft in Madrid nooit kunnen tonen wat hij in het shirt van Olympique Lyon voor elkaar kreeg. Sir Alex Ferguson, oefenmeester van Manchester United, is een groot bewonderaar van Benzema.

Mourinho schreeuwt sinds het uitvallen van Gonzalo Higuaín om offensieve versterking. Real huurt momenteel Emmanuel Adebayor van Manchester City voor zes maanden. De Togolese aanvaller lijkt een tijdelijke oplossing. The Special One heeft immers zijn zinnen op Rooney gezet. Het jeugdproduct van Everton beleeft vooralsnog een teleurstellend seizoen en dreigde er vorig jaar mee om United te verlaten voor rivaal City.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention ‘Real Madrid houdt oogje op Wayne Rooney’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.