Voetbal4u.com

Engeland Michael Owen kan naar Everton en Sunderland

Everton en Sunderland hebben interesse in Michael Owen. De aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Manchester United, maar heeft aangegeven dat hij Old Trafford na dit seizoen gaat verlaten. De twee Premier League-clubs willen het in de zomer gaan proberen.

David Moyes, voorzitter van Everton, heeft het al eerder geprobeerd om de 31-jarige Owen te halen, maar destijds koos de aanvaller voor United. Nu hij bezig is om zijn carrière af te laten bouwen hoopt de preses hem binnen te kunnen halen.

Het Engelse People meldt dat ook Steve Bruce, voorzitter van Sunderland, op hem jaagt. Hij zou de oud-aanvaller van Liverpool, Real Madrid en Newcastle United willen verleiden met een speciaal contract. Hierin staat dat hij krijgt uitbetaald naar de hoeveelheid wedstrijden die hij speelt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.