Voetbal4u.com

‘Modric moet Scholes opvolgen bij United’

Manchester United is druk bezig om een opvolger te vinden voor de 36-jarige Paul Scholes. De routinier, die al aan zijn negentiende seizoen bezig is bij United, gaat het voetbal vaarwel zeggen. Volgens News of the World is United nu gestrand bij Tottenham-speler Luka Modric.

Trainer Sir Alex Ferguson zou lovend zijn over de middenvelder van The Spurs en een bedrag op tafel willen leggen van 42 miljoen euro. Modric maakt de laatste weken grote indruk in het shirt van de nummer vier van de Premier League en zou zich bij meer grote clubs in de kijker hebben gespeeld.

Mocht Modric niet haalbaar blijken te zijn dan heeft United nog twee spelers achter de hand. Jack Rodwell van Everton zou een interessante optie zijn. Hij wordt ook begeerd door rivaal Manchester City. Als derde wordt Sunderland-speler Jordan Henderson in de gaten gehouden als mogelijke opvolger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *