Voetbal4u.com

Eredivisie Pelé: ‘Brazilie maakt zichzelf belachelijk’

Brazilië moet het WK van 2014 gaan organiseren, maar het loopt niets zoals gepland. “We zijn erg bezorgd”, zei legende Pelé tijdens een persconferentie. “Brazilië loopt een groot risico zichzelf belachelijk te maken.”
“We hebben er hard voor moeten werken om het WK en de Olympische Spelen binnen te slepen. We zijn de hele wereld over gegaan om mensen te overtuigen. Brazilië heeft een verplichting om een succesvol WK neer te zetten”, aldus een bezorgde Pelé.

“Slechte communicatie zorgt voor de meeste problemen. Ook de vertraging van de bouwwerkzaamheden baren ons zorgen. Zo is de uitbreiding van de luchthavens nog niet voltooid en dat veroorzaakt veel problemen. Voor zowel de mensen uit Brazilië als voor de mensen die uit het buitenland komen”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.