Voetbal4u.com

Eredivisie Bayern op de tribune voor Lille-talent Hazard

Bayern München bekijkt of het Eden Hazard van OSC Lille wil overnemen. Een delegatie scouts van de Duitse topclub zat afgelopen weekeinde tijdens het competitieduel met Montpellier (1-0 nederlaag) op de tribune om de Belgische middenvelder te bekijken, zo meldt L’Equipe.

Hazard staat al jaren in de belangstelling van diverse topclubs. Hij verklaarde eerder deze week nog in de Franse media dat een transfer voorlopig niet tot de mogelijkheden behoort. De twintigjarige international heeft nog een contract tot medio 2014 bij Lille en zou deze graag uit willen dienen.

Hazard wekte eerder belangstelling van onder meer Real Madrid en Chelsea. Hij bezit al sinds zijn zeventiende een basisplaats bij zijn Franse werkgever, die momenteel boven verwachting presteert met de koppositie in de Ligue 1.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.