Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax wil verder met Ozbiliz en Ebecilio

Ajax gaat binnenkort met twee talenten om de tafel om te praten over contractverlenging. Trainer Frank de Boer ziet namelijk graag dat de verbintenissen van Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz verlengd gaan worden. Dat meldt de oefenmeester aan De Telegraaf.

“De intentie is uitgesproken om met elkaar door te gaan. Het ziet er goed uit”, zegt De Boer. “Zoals het er nu naar uitziet, zullen allebei drie jaar, tot de zomer van 2014, bijtekenen.” Zowel Ebecilio als Özbiliz krijgt regelmatig speeltijd van De Boer. De negentienjarige Ebecilio krijgt sinds de winterstop regelmatig een basisplaats, waar de twintigjarige Özbiliz het moet doen met invalbeurten.

Özbiliz en Ebecilio zijn beide buitenspelers uit de eigen jeugdopleiding. Rassie speelde tot nu toe negen duels in de hoofdmacht van Ajax, terwijl Ebecilio er één meer speelde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.