Voetbal4u.com

Eredivisie Arsenal: ‘Interesse in De Vrij is totale onzin’

Arsenal zou volgens geruchten Stefan de Vrij op haar scoutingslijstje hebben staan. De Londense club spreekt dit echter tegen.

“Met Feyenoord werken we op dit moment goed samen en de relatie is uitstekend”, zegt scout Steve Rowley van The Gunners in De Telegraaf. “Daarom was het bericht bij de NOS-televisie, waar werd gemeld dat ik bij ADO-Feyenoord was en Stefan de Vrij bij de club wil weghalen, onzin en pijnlijk voor alle betrokkenen.”

“Wij zoeken geen centrale verdediger, De Vrij heb ik nooit bekeken en tijdens ADO-Feyenoord zat ik in mijn favoriete Indische restaurant in Londen. Als we ooit interesse in een speler van Feyenoord zouden hebben, maken we dat openlijk aan Stanley Brard of Eric Gudde bekend. Dat zijn de mensen met wie wij communiceren”, aldus Rowley.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.