Voetbal4u.com

Engeland Arsenal zet in op voormalig doelwit van Ajax

Komende zomer gaat Arsenal proberen om Kevin Gameiro te strikken. Volgens The Daily Mail hoopt trainer Arsène Wenger de Franse aanvaller van FC Lorient aan zich te binden na dit seizoen.

De Londense club heeft naar verluidt ongeveer zeventien miljoen euro over voor de 23-jarige spits, die eerder al eens in de vermeende belangstelling stond van Ajax. Afgelopen zomer stond Gameiro, die dit seizoen al vijftien keer scoorde, nog in de belangstelling van Tottenham Hotspur en West Ham United. Beide Premier League-clubs waren echter niet bereid om het risico te nemen.

Arsenal staat op de eerste plaats om Gameiro in te lijven. The Gunners houden hem nadrukkelijk in de gaten. De relatie tussen Lorient en Arsenal is goed te noemen, aangezien de onderhandelingen inzake Laurent Koscielny soepel zijn verlopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!