Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘De Boer niet blij met ‘flapuit’ De Zeeuw’

Demy de Zeeuw vertelde zondag na afloop van het duel tussen Ajax en VVV-Venlo (1-0) dat hij zaterdag op de training na een kopbal zwarte vlekken voor zijn ogen kreeg. „En dus had ik even later een bezorgde dokter aan de lijn”, zei Frank de Boer woensdag na de laatste training van zijn ploeg voor het tweede duel in de Europa League met Anderlecht. „Zulke dingen moet hij natuurlijk eerst aan ons vertellen.”

Demy de Zeeuw krijgt een trap in het gezicht van Martin Caceres, tijdens de halve finale van het WK.
De Zeeuw is op dit moment geen basisspeler van Ajax. “Het is natuurlijk handig om te weten als iemand even iets minder speelt omdat hij iets mankeert”, aldus De Boer. “Maar volgens mij gaat het goed met Demy. Hij heeft prima getraind en zit daarom ook bij de selectie voor het duel met Anderlecht. We maken binnenkort wel weer een scan van zijn hoofd.”

De Zeeuw kreeg tijdens de halve finale van het wereldkampioenschap tussen het Nederlands elftal en Uruguay een forse trap tegen zijn hoofd. Hij vervalt sindsdien van de ene in de andere blessure. De Zeeuw lijkt daardoor niet meer op de middenvelder die zich vorig seizoen bij Ajax en het Nederlands elftal onderscheidde.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.