Voetbal4u.com

Jeremain Lens is kritisch op PSV-Supporters

Jeremain Lens is niet geheel tevreden over de supporters van PSV. Volgens de voormalig speler van AZ zijn de fans veel te kritisch. Vorige week bedankten de spelers de meegereisde supporters na het Europa League-duel met OSC Lille (2-2), maar Lens was nergens te bekennen. Volgens de 23-jarige speler had dat niet met de supporters te maken.

“Iedere voetballer heeft wel eens een frustratiemoment, dat had ik na de wedstrijd tegen Lille. Ik was gewoon erg gefrustreerd over de slechte wedstrijd die ik speelde”, vertelt de vleugelaanvaller tegenover Sp!ts. “Ik was onzichtbaar, en dat wil ik dus niet. Ik wil aanwezig en belangrijk zijn. Dat zal ik in de thuiswedstrijd tegen Lille proberen te doen.”

De aanvaller denkt dat de fans van de huidige koploper van de Eredivisie soms iets te veel verwachten. “Ik kan wel duidelijk over onze fans zijn: ik vind dat ze soms veel te negatief zijn. Het komt inderdaad wel eens voor dat we niet het aantrekkelijkste voetbal spelen. En in de meeste gevallen pakken we dan als team wel gewoon drie punten. Als we aan het eind van de rit kampioen zijn, hoor je niemand meer over die paar lelijke wedstrijden die we hebben gespeeld”, besluit hij.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *