Voetbal4u.com

Eredivisie Aras Ozbiliz tot medio 2014 bij Ajax

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Ajax na Roly Bonevacia en Rodney Sneijder opnieuw een jeugdexponent voor de langere termijn weten te binden. De krant meldt vrijdag dat Aras Özbiliz tot een akkoord gekomen is met de Amsterdamse club. Eerder werd al duidelijk dat Ajax van plan was het contract van zowel Özbiliz als van Lorenzo Ebecilio open te breken, op te waarderen en te verlengen.

Özbiliz maakte in november zijn debuut, toen Martin Jol nog coach was in de ArenA. Na een invalbeurt tegen VVV en een basisplaats tegen NEC kreeg Özbiliz te maken met Frank de Boer, maar ook de opvolger van Jol zag het zitten in de vleugelaanvaller. Vorige maand werd duidelijk dat Ajax graag om tafel wilde met de aanvaller en inmiddels zou er al een akkoord liggen. Ajax meldt zelf nog geen overeenkomst met Özbiliz.

Inmiddels speelde de twintigjarige Ajacied zeven competitieduels; vorige week maakte hij ook zijn Europese debuut in de uitwedstrijd tegen Anderlecht. Het eerste doelpunt van Özbiliz laat nog wel op zich wachten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.