Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Blessures voor Enoh en Stekelenburg

Maarten Stekelenburg en Eyong Enoh zijn niet helemaal ongeschonden uit het gewonnen Europa League duel met Anderlecht gekomen. Beide spelers kampen met lichte blessures.

De Kameroener kreeg tijdens het duel last van zijn bovenarm en werd uit voorzorg na vijftien minuten spelen al naar de kant gehaald. Maarten Stekelenburg kreeg ook al vroeg last van zijn lies en besloot na de rust niet meer in actie te komen. Beide blessures schijnen mee te vallen en er wordt gedacht dat de wedstrijd aanstaande zondag tegen PSV niet in gevaar komt.

Ajax speelde gisteravond tegen het Belgische Anderlecht. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen en beide doelpunten werden gemaakt door Miralem Sulejmani. Doordat het eerste duel ook al werd gewonnen heeft Ajax zich geplaatst voor de volgende ronde, hierin zal het Russische Spartak Moskou de tegenstander zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.