Voetbal4u.com

Eredivisie Ron Vlaar kan niet op Feyenoord wachten

Ron Vlaar twijfelt nog altijd over zijn toekomst. De beslissing is voor de aanvoerder van Feyenoord nog een stuk lastiger geworden na het nieuwe elan in Rotterdam met de komst van de investeerdersgroep Vrienden van Feyenoord. ,,Er zijn nu goede dingen gaande rondom de club, maar hoelang gaat het duren voordat de weg naar de top hier weer wordt gevonden?”

,,Ik betwijfel of we volgend jaar al grote stappen kunnen maken”, zegt de verdediger van de Rotterdammers in NUsport. ,,Zo niet, dan wordt het lastig om hier mijn ambities te verwezenlijken.”

Mocht Vlaar besluiten om Feyenoord de rug toe te keren, dan geniet een overstap naar onze oosterburen de voorkeur van de Noord-Hollander.

,,Daar komt mijn type spel het beste tot zijn recht”, zo ziet Vlaar zichzelf al spelen in de Bundesliga. ,,Bovendien spreekt de manier van leven in Duitsland me aan, omdat die veel lijkt op de Nederlandse.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.