Voetbal4u.com

Eredivisie Ruiz: ‘Voel me sterker worden’

Bryan Ruiz voelt dat hij weer op de goede weg terug is. De aanvaller was lange tijd uitgeschakeld door een knieblessure en oogt nog niet volledig hersteld. De Costaricaan werd zowel tegen NEC als Rubin Kazan voortijdig naar de kant gehaald, omdat de flegmatieke aanvaller nog niet geheel wedstrijdfit is.
Ruiz zegt zelf dat hij vooral de nodige trainingsarbeid mist. Doordat FC Twente een overvol programma heeft mist La Comadreja de nodige trainingsarbeid op het veld. Daardoor kan de international alleen maar fitter spelen in de wedstrijden.

De vleugelspeler voelt wel dat hij steeds fitter aan het worden is. “Na Rubin Kazan waren mijn benen wel een beetje moe, maar lang niet zo moe als na het duel met NEC.” Twente kan zijn sterspeler goed gebruiken in de komende tijd, wanneer er belangrijke wedstrijden voor de club op het programma staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.