Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Stekelenburg baalt nog steeds van vertrek Suarez

Luis Suárez was in de laatste editie van PSV – Ajax van groot belang in de topwedstrijd voor de Amsterdammers. De Uruguyaan nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening. Maarten Stekelenburg vindt het dan ook jammer dat Suárez vertrokken is.
“Je weet dat hij goed is voor 30 goals – vorig jaar zelfs 35 – en veel assists.” De doelman snapt wel waarom de behendige spits niet meer voor Ajax speelt. “Luis wilde zelf ook, Ajax kreeg een goed bedrag en dit leek voor beide partijen de beste oplossing.” Desondanks weet Stekelenburg niet of het de goede beslissing is geweest om zowel Suárez als Emanuelson te laten gaan in de winterstop, maar volgens de Nederlands international zal dit aan het einde van het seizoen wel duidelijk worden.

De vaste doelman van Oranje ziet echter ook voordelen in de transfers, want andere jongens staan volgens hem nu op. “Zo begint ’Miki’ (Sulejmani, red.) opeens te scoren. ” Steek ziet dan ook mogelijkheden in de topper tegen PSV al beseft hij wel dat Ajax een topdag zal moeten hebben om de Eindhovenaren te verslaan. “PSV heeft een goede en degelijke ploeg, die nauwelijks iets weggeeft, individuele kwaliteiten heeft en de spelhervattingen als wapen gebruikt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.