Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Van der Wiel: ‘Niet slim om Emanuelson en Suarez te verkopen’

Ajax lijkt opnieuw naast de titel van de Eredivisie te grijpen. Dat stelt ook Gregory van der Wiel in De Telegraaf. De rechtsback van Ajax en Oranje zegt dat het achteraf niet zo’n goed idee was om Emanuelson en Suarez te verkopen.“De teleurstelling overheerst, hier schieten we niet zo veel mee op”, aldus Gregory van der Wiel in De Telegraaf. “Luis is de afgelopen jaren een superspeler voor ons geweest. We hadden hem op dit moment goed kunnen gebruiken.”

“We moeten nu hopen op misstappen van PSV en FC Twente. En zorgen dat we zelf niets meer morsen. Misschien is het een voordeel dat PSV nog zes keer uit speelt”, zo besloot Van der Wiel.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.