Voetbal4u.com

Eredivisie Beenhakker: ‘Wordt nog liever ontslagen door Annie van der Velde’

Leo Beenhakker heeft uitgehaald naar de clubleiding van Feyenoord. De voormalig technisch directeur van de Rotterdammers vind de mensen die momenteel het bewind voeren, totaal ongeschikt zijn voor hun functie.

”Wat me vooral stoort en frustreert is door wie ik ontslagen ben”, zo laat de voormalig oefenmeester van onder andere Real Madrid en Oranje weten in Voetbal International. ,,Ik had ontslagen willen worden door Jorien van den Herik, Riemer van der Velden of desnoods Annie van der Velden.”

”Ik durf rustig te zeggen dat ik sterk ben in mensen bij elkaar brengen, dat mis ik momenteel bij Feyenoord”, zegt Beenhakker. ”Ze weten niet waar het daar om gaat. De mensen die er nu zitten zijn totaal ongeschikt. Ze weten niet met wie ze te maken hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.