Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer onder de indruk van Derk Boerrigter

Afgelopen winter werd Derk Boerrigter in verband gebracht met een overgang naar zijn oud-werkgever Ajax. De 24-jarige linkspoot van RKC Waalwijk werd uiteindelijk niet gehaald, maar volgens Frank de Boer zijn de scouts van de Amsterdammers de linksbuiten nog niet vergeten, meldt hij aan AT5.

“Het is duidelijk dat hij een uitstekende indruk maakt op onze scouts. We blijven hem in de gaten houden. Morgen is het natuurlijk weer een goede test voor hem”, doelt De Boer op de halve finale van deKNVB Beker tussen Ajax en RKC. “Dan kunnen we zien of hij voor ons van toegevoegde waarde is.”

Diverse clubs uit de Eredivisie houden de verrichtingen van Boerrigter goed in de gaten. De Waalwijkse smaakmaker is overigens geen onbekende van de Nederlandse recordkampioen. In het verleden maakte de vleugelspeler deel uit van de jeugdopleiding van de hoofdstedelingen. Het contract van Boerrigter loopt nog tot medio 2012.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.