Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Mounir El Hamdaoui begrijpt helemaal niets van De Boer

Mounir El Hamdaoui begrijpt niet dat hij door Frank de Boer is teruggezet naar de beloften van Ajax. De spits is niet van mening dat hij iets heeft gedaan waarvoor hij gestraft diende te worden.

Volgens De Boer was het gedrag van El Hamdaoui in de rust van het bekerduel met RKC Waalwijk ‘ontoelaatbaar’. “Dat is echt onzin. Ik zal precies vertellen wat er gebeurd is. De trainer gaf mij tijdens de rust de schuld van de tegengoal”, reageert de Marokkaanse international tegen NUsport.

“Volgens hem had ik de muur moeten vormen terwijl daar al iemand stond. Dat gaf ik aan. Maar de trainer zei dat ik die had moeten wegsturen. Toen zei ik: ‘is goed trainer, u heeft gelijk’. Daar kon hij niet tegen. Hij zei dat ik dat op een rare manier zei. Ik vroeg me af hoe ik het anders had moeten zeggen. Toen zei hij: ‘kom er maar uit’.”

Van de reactie van De Boer direct na afloop van de wedstrijd snapte El Hamdaoui nog minder. “Na het duel gaf de trainer voor de camera aan dat hij me had gewisseld omdat de middenvelders te diep stonden. Ik snapte er niets meer van. Was dat ook al mijn schuld?”

El Hamdaoui komt dit weekend in ieder geval niet in actie tegen AZ en moet zich maandag op de training van de beloften melden. Wat deze situatie verder voor gevolgen zal hebben weet de technicus niet. “Ik meld me bij de beloften en voor de rest wil ik er niets over kwijt. Alleen dat ik vind dat ik totaal geen ontoelaatbaar gedrag heb vertoond.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.