Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-talent Rikek in belangstelling van City, Inter en Juventus

Het Algemeen Dagblad meldt dat de 16-jarige Karim Rekik, talent in de B1 van Feyenoord. in de belangstelling zou staan van Manchester City, Inter en Juventus. Een van de clubs zou zich al gemeld hebben. Feyenoord doet er alles aan om hem voor de club te behouden.

Ook de talenten Anass Achabar en Joey Sleegers zouden nog geen contract getekend hebben bij Feyenoord. In een reactie liet Eric Gudde weten de ouders proberen te overtuigen met andere voorbeelden van vertrokken talenten, welke veelal in het buitenland niet weten door te breken.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

One Comment

  1. feyenoord4ever

    03/05/2011 at 14:21

    Sjongejonge, daar gaan onze pareltjes

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.