Voetbal4u.com

PSV wil Rabiu Ibrahim zo snel mogelijk vastleggen

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV stelt alles in het werk om Rabiu Ibrahim zo snel mogelijk vast te leggen. “We zijn van de eerste naar de vierde versnelling gegaan”, bevestigt Fred Rutten in De Telegraaf.

Ibrahim zou oorspronkelijk voor Telstar gaan voetballen, maar de eerstedivisionist slaagt er maar niet in om voldoende inkomsten te generen om de komst van het talent te kunnen financieren. PSV rook haar kans en nam de Nigeriaan op proef.

In een oefenduel tussen Jong PSV en het A1-team maakte Ibrahim donderdag direct veel indruk. “Hij is snel, technisch, zijn fysiek is in orde en hij heeft gevoel voor positie”, beschrijft Rutten. “Marcel Brands (technisch manager, red.) is een en ander aan het uitzoeken. Er zit een kostenplaatje aan vast.”

De Afrikaan, die in het verleden werd begeerd door Chelsea, Manchester United, Arsenal en Celtic, moet als speler van buiten de Europese Unie minimaal 264.000 euro per jaar verdienen. Als hij later deze maand twintig wordt, ligt dat bedrag nog iets hoger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *