Voetbal4u.com

Eredivisie Juventus wil oud-spits van Feyenoord overnemen

Juventus wil Johan Elmander in de zomer overnemen van Bolton Wanderers. De Zweed is transfervrij aan het einde van het seizoen en werd de afgelopen twee duels gescout door ‘spionnen’ van De Oude Dame.

Elmander heeft een nieuw, eenjarig contract van Bolton afgewezen, waardoor hij tot de meest gewilde, transfervrije spitsen behoort. Volgens The Daily Mirror is Juventus nadrukkelijk in de race, maar zijn er meer Serie A-clubs die de voormalig Feyenoorder volgen.

De Zweed speelde recent vanaf de flank. Manager Owen Coyle gebruikt de gehuurde Daniel Sturridge en Ivan Klasnic in het centrum. Elmander is dit seizoen topscorer van Bolton Wanderers met negen treffers.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.