Voetbal4u.com

Eredivisie Been: ‘Keuze valt momenteel niet op Bruins’

Luigi Bruins is de laatste weken het kind van de rekening bij Feyenoord. Sinds de middenvelder uit het elftal verdwenen is, draait het een stuk beter en pakt de ploeg ineens punten. Trainer Mario Been houdt hem daarom buiten de ploeg en de laatste duels zelfs ook buiten de wedstrijdselectie. Bruins begrijpt daar weinig van en liet in diverse media zijn ongenoegen al blijken, maar Been kan daar weinig mee.

“Luigi kan moeilijk stellen dat ik hem nooit het vertrouwen heb gegeven”, zegt Been in AD Sportwereld, verwijzend naar de eerste helft van het seizoen. Daarin stond Bruins vrijwel wekelijks in de basis als meest aanvallende middenvelder, een positie die nu vervuld wordt door Georginio Wijnaldum. Bovendien zit Been de laatste weken ruim in de middenvelders, waardoor Bruins buiten de boot valt. “Ik heb nu een brede groep en kies op de bank voor specifieke kwaliteiten om wedstrijden nog om te keren. En dan valt de keuze op dit moment op Leroy Fer en niet op Luigi Bruins.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.