Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid geinteresseerd in Ryo Miyaichi’

Real Madrid-coach José Mourinho volgt de ontwikkeling van Ryo Miyaichi nauwgezet. De Koninklijke is volgens Spaanse media zeer geïnteresseerd in de Japanner van Feyenoord, die gehuurd is van Arsenal.

Arsenal nam de achttienjarige vleugelspeler in januari onder contract en leende hem uit aan Feyenoord. Dat weerhoudt Real Madrid er echter niet van achter de getalenteerde Miyaichi aan te zitten. In Rotterdam maakt de aanvaller een gestage ontwikkeling door.

Arsenal zal waarschijnlijk niet van zins zijn te luisteren naar een bod op Miyaichi. Real Madrid heeft echter wel haar belangstelling kenbaar gemaakt. Mourinho voerde afgelopen zomer al een verjonging door bij de Madrilenen, met de komst van Mesut Özil, Sami Khedira en Angél Di Maria.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.