Voetbal4u.com

Aron Winter haalt drie Nederlanders naar Canada

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De Nederlandse trainer Aron Winter van Toronto FC heeft zijn selectie versterkt met drie landgenoten. Javier Martina, Nick Soolsma and Elbekay Bouchiba maken de overstap naar Canada. Dat maakte de voetbalclub uit de Major League Soccer bekend.

De drie lieten onlangs een goede indruk achter bij een trainingskamp in Turkije. Winter, die ook technisch directeur is bij Toronto, kent Martina (24) nog uit hun gezamenlijke periode bij Ajax. Afgelopen zomer wilde de Amsterdammers het contract van de aanvaller niet verlengen.

De 23-jarige Soolsma, eveneens aanvaller, is afkomstig van de amateurs van Young Boys. De club uit Haarlem speelt in de hoofdklasse zaterdag.

Middenvelder Bouchiba (32) voetbalde de laatste jaren in Qatar. Het nieuwe seizoen in Noord-Amerika begint over anderhalve week.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *