Voetbal4u.com

Feyenoord-selectie steunt Erwin Mulder tijdens uitvaart vader

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De voltallige selectie van Feyenoord, de technische en medische staf, algemeen directeur Eric Gudde en ambassadeur Gerard Meijer hebben donderdagochtend in het Gelderse Pannerden de dienst ter nagedachtenis aan Theo Mulder bijgewoond. De vader van Feyenoord-doelman Erwin Mulder overleed afgelopen week op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand.

Nadat eerder deze week datum en tijdstip van de uitvaart bekend waren geworden besloot trainer Mario Been de training van donderdagochtend naar donderdagmiddag te verschuiven, om eenieder die zijn ploeggenoot en vriend wilde steunen op deze zware dag daartoe in de gelegenheid te stellen. Uiteindelijk reisden álle spelers van Feyenoord gezamenlijk per bus naar het Gelderse dorp waar Erwin Mulder nog altijd woont. De Feyenoorders woonden de uitvaartplechtigheid in de H. Martinus Parochiekerk te Pannerden bij en brachten daarna hun condoleance over aan Mulder en diens familie. De doelman liet weten dat de steun van zijn ploeggenoten hem goed deed.

Feyenoord wenst Erwin Mulder, diens familie en overige nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit zo grote en plotselinge verlies.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *