Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Cruijff sprak gisteren al met De Boer

Johan Cruijff had maandag een gesprek met Ajax-trainer Frank de Boer. De legendarische ex-Ajacied zit tegenwoordig in een technische klankbordgroep, die de leiding op dat vlak adviezen geeft.

Cruijff zou het onder andere met De Boer gehad hebben over de jeugdopleiding, die volgens El Salvador niet goed genoeg is. Bij het gesprek waren ook algemeen directeur Rik van den Boog en Dennis Bergkamp, trainer van de A1, aanwezig.

Men verwacht dat Cruijff dinsdag met een technisch rapport op de proppen komt. In dat rapport staat wat hij beter wil bij Ajax. Door deze aanbevelingen, zou er een revolutie bij Ajax moeten komen. Het rapport wordt niet gepubliceerd, en zal alleen gelezen worden door mensen binnen de Amsterdamse club.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.