Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mertens kiest tussen Ajax of Anderlecht’

Dries Mertens vertrekt zo goed als zeker bij FC Utrecht, zo weet Johan Derksen in het programma Voetbal International te melden. De spelmaker is het niveau ontgroeid in de Domstad en is bereid te luisteren naar de mogelijkheden. Ajax en Anderlecht zouden vechten om de handtekening van de Belgisch international.

De kleine dribbelaar werd afgelopen winter al in verband gebracht met een overgang naar Ajax. Bij Anderlecht daarentegen is hij sinds deze week in beeld, door het vertrek van Mbark Bousosufa. Voor een van de topclubs hem een contractvoorstel kan doen, moet desbetreffende ploeg eerst zeven miljoen euro overmaken naar Utrecht.

De 23-jarige aanvaller heeft bij FC Utrecht nog een contract tot medio 2014. De kans dat hij het contract uitdient lijkt nihil, wat betekent dat Mertens na twee seizoenen uitgevoetbalt is in het Galgenwaard. Daar was hij tot op heden in 55 competitiewedstrijden twaalf keer trefzeker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.