Voetbal4u.com

Eredivisie Nol Hendriks baalt van juichende Martin van Geel

Voormalig geldschieter en Roda JC-supporter Nol Hendriks heeft zich geërgerd aan Martin van Geel. De technisch directeur, die in de zomer naar Feyenoord vertrekt, was zondag aandachtig toeschouwer bij de Rotterdamse club.

In de Kuip was Van Geel bovendien erg gelukkig met de winnende treffer van Stefan de Vrij tegen NAC Breda. Hendriks kan dit niet begrijpen aangezien Van Geel nog werkzaam voor Roda JC. “Een vreemde gewaarwording”, aldus de voormalig geldschieter tegenover Voetbal International.

Hendriks wijst naar de volgende competitieronde als Roda JC en Feyenoord elkaar treffen. “Zeker omdat beide teams zondag tegen elkaar spelen. Ik vind zoiets niet kunnen, maar ik ga er niet over. Peter Janssen is de enige die maatregelen kan treffen en ik zie niet in waarom dat níet zou kunnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.