Voetbal4u.com

Eredivisie Wijnaldum vrijdag weer bij training na enkelblessure

Zoals het zich nu laat aanzien, zal Georginio Wijnaldum zich op zijn vroegst pas vrijdag weer aansluiten bij de groepstraining. De aanvallende middenvelder verzwikte zondag vroeg in de eerste helft van het duel met NAC zijn enkel. Wijnaldum speelde de wedstrijd op karakter uit, maar verliet het stadion op krukken om het gewricht te ontzien. Vanaf maandag wordt hij intensief behandeld.

Er was maandag beter nieuws voor Adil Auassar. De geboren Dordtenaar – die lang uitgeschakeld was door een knieblessure – kon voor het eerst voluit meetrainen en zal woensdag in principe ook weer deel uitmaken van de groepstraining.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.