Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-supporters hebben indruk gemaakt op Fedor Smolov’

Fedor Smolov kijkt met volle tevredenheid terug op zijn tijd bij Feyenoord. De spits, die de eerste seizoenshelft geleend werd van Dinamo Moskou, keerde in de winterstop terug naar de Russische club. Smolov laat weten zijn tijd in Rotterdam als zeer waardevol te beschouwen.

“Ik had me er op ingesteld om een jaar bij Feyenoord te blijven en dat had ik ook best gewild, maar ik heb altijd geweten dat Dinamo me terug kon roepen in de winterstop. De club had me nodig en dus ben ik teruggegaan”, meldt aanvaller in het Feyenoord Magazine.

“Ondanks de matige resultaten is het voor mij toch een heel goede ervaring geweest. Ik heb me in een totaal nieuwe omgevingen en cultuur staande gehouden, heb nieuwe vrienden gemaakt en een andere manier van voetballen ervaren. Ik ben er echt een betere voetballer door geworden. Ook was ik heel erg onder de indruk van het enorme aantal supporters dat naar de wedstrijden in De Kuip bleef komen. Ik ben de fans dankbaar voor de manier waarop ze mij en het team hebben gesteund”, vervolgt Smolov.

De spits volgt de prestaties van de ploeg van trainer Mario Been nog altijd op de voet. “Ik kijk altijd meteen wat ze gedaan hebben en probeer via internet altijd de doelpunten te zien. Ik ben blij dat het nu wat beter gaat, omdat ik weet dat er heel veel talent in de groep zit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.