Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lakse’ Zeegelaar wil het goed maken met Pastoor

Aanvaller Marvin Zeegelaar wil een verzoenend gesprek met trainer Alex Pastoor. De Ajax-huurling ligt in de clinch met zijn trainer omdat hij te laks is.

‘Ik heb inderdaad een paar keer wat steekjes laten vallen’, zegt hij in VI. ‘Ik vond het wel teleurstellend dat ik na een minder optreden bij VVV direct op de bank belandde voor de wedstrijd tegen PSV. Maar ik hoop zo snel mogelijk met Pastoor even bij te praten’.

Pastoor: ‘Als je in fysiek opzicht zó getalenteerd bent, vind ik dat je meer eruit moet kunnen halen dan hij tot nu toe liet zien. Hij begon heel behoorlijk, maar een storende factor kan ik bij Excelsior niet gebruiken. Het is mijn taak hem zo goed mogelijk te helpen en begeleiden, al lijkt me duidelijk dat ik niet oneindig aan de gang blijf’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.